Hodnocení zákazníků

z IP 84.242.95.*** | www.alseko.cz | 13.10.2017 19:40
Nestává se mi často, že bych napsal nějakou recenzi. Ale po dlouhé době jsem  naprosto spokojený a skutečně nadšený s výsledkem řemeslné práce - pana Hrubeše.Pan Hrubeš přišel,zaměřil,poradil, a nakonec dodal a profesionálně nainstaloval přesně to, co jsme si představovali. Výsledek předčil moje očekávání. Jednak volbou kvalitní vložky a pak i naprosto čistou a precizní prací. V dnešní době je velice vzácné se setkat s takovým profesionálem v oboru.
Pokud někdo přemýšlí o renovaci vany, vřele doporučuji zvolit řešení a firmu RENOVAN - nebudete litovat !!!!!
z IP 5.102.48.*** | 30.5.2017 07:36
Již 5 let nám slouží nová vana i se zástěnou a stále je jako nová. Perfektně a precizně odvedená práce od pana Strnada. Na základě našich zkušeností doporučujeme známým. Moc děkujeme a jsme i po létech maximálně spokojeni. A. Vaicová
z IP 2a00:1028:83d4:*** | 18.5.2017 10:56
Delší dobu jsme uvažovali o renovaci staré vany. Při hledání na internetu nás zaujaly pěkně zpracované stránky s nabídkou firmy RENOVAN pana Hrubeše. Při osobním jednání nás podrobně informoval o všech pracích,použitém materiálu a cenové nabídce, která byla při fakturaci také dodržena.
Pan Hrubeš si dovede se vším poradit a ochotně poradí a vyhoví i svým zákazníkům.
Nechtělo se nám věřit, že vše bude instalováno, odzkoušeno a předáno v prvotřídní kvalitě za jeden den. Takového odborníka můžeme bez obav doporučit všem, kteří o výměně staré vany za novou uvažují. Víchovi.
z IP 2a00:1028:919a:*** | 25.3.2017 12:03
S prací firmy Renovan, jmenovitě s prací pana Hrubeše, jsem maximálně spokojená. Celá práce proběhla bez jakéhokoliv bouraní a vše bylo velice rychle hotovo. Vřele doporučuji. Užasné!
z IP 89.233.168.*** | 17.3.2017 09:40
Firmu Renovan mohu vřele doporučit. Pan Hrubeš je velký profík, práci udělal rychle, čistě, precizně! Oceňuji také velmi příjemný  a milý přístup ke klientovi. 100% spolehlivost! Více takových řemeslníků.
z IP 82.142.107.*** | 9.1.2017 12:46
vřele doporučuji, kvalitně - vysoce odvedená práce, jsem sám řemeslník a kvalita odvedené práce i přístup ke klientovi je vysoce profesionální.... J.Šesták Praha
z IP 78.45.149.*** | 17.11.2016 15:31
Dobrý den,

Ráda bych poděkovala za báječnou, novou, pohodlnou, lesklou a hladkou novou vanu, kterou mám už pár měsíců v Hrádku u Rokycan, na místo té staré, omšelé a zažloutlé z roku 1968, co tam byla původně. Pan Strnad s tím měl sice hodně práce ale stálo to za to. Do staré vany se posadila  nová, nic se nemuselo  bourat, žádné stavební práce kolem, prostě pohoda – tedy pro mě. I když jsem z kraje váhala, než jsem práce objednala, vše dopadlo dokonce nad mé očekávání. Rychlé, precizní, šikovný a milý pan Strnad a minimální nepořádek kolem. Úžasné! Takže ještě jednou děkuji a kdo váháte, vřele doporučuji.

Hana Vildová-Pulcová
z IP 89.177.189.*** | 7.6.2016 12:34
Děkuji za pěknou práci a ochotu  panu Strnadovi a doporučuji tuto službu. Oprava vany proběhla rychle bez nepořádku. Druhý den jsme se již koupali.
Saldová
z IP 82.150.179.*** | www.ubytovani-ceskyraj.com | 9.4.2016 10:01
Firmu p. Hrubeše a jeho osobně  můžeme opravdu  všem  vřele doporučit.  Při výběru firmy na internetu  nám  právě tyto recenze  a zkušenosti jiných -  velmi pomohly.
Vybrali jsme podle nich  tuto  firmu jako  jedinou  a nelitovali.  Vše perfektní . Naprostá spokojenost , profesionalita , ochota a  vstřicnost.
Na akrylátovou  vanu zaměřenou a  vyrobenou na zakázku jsme rádi počkali. Noční můrou , kromě plechové a oloupané vany ,  byl pro nás 35 let starý téměř  ucpaný odpad, který byl  zároveň  vyměněn za nový flexi. Namontování baterií a koupelna zase jako nová. Vše za pár hodin hotovo,  výborný způsob renovace vany  bez bourání .  Děkujeme, děkujeme, děkujeme.
Randákovi Turnov
z IP 89.176.120.*** | 7.2.2016 14:09
Děkuji panu Hrubešovi za kvalitní vyvložkování vany.Renovace proběhla bez bourání a nepořádku .Byly zachovány původní obklady. Montáž trvala 3 hodiny, včetně nového odpadu.Pan Hrubeš je ochotný, smluvenou cenu i termín práce dodržel. Mohu jen doporučit.
z IP 37.48.33.*** | 25.11.2015 20:51
Nevěřil jsem svým očím. Mám spoustu zkušeností s řemeslníky, jak hrozných tak dobrých, ale ještě jsem neviděl,  aby si někdo se svým dílem tak pohrál do posledního detailu jako pan Hrubeš, který mi vložkoval vanu. Novou vanu po precizním zaměření laserovým úhelníkem naprosto přesně uříznul, takže, když ji vložil do původní vany, kopírovala stěnu že jsem nenašel ani milimetrovou škvírku, a to naše koupelna zrovna pravými úhly neoplývá. Odvedl vynikajíci práci a navíc byl samý úsměv a ochota. Jsme naprosto spokojeni. Vše bylo jak jsme se dohodli, cenu do puntíku dodržel, vypadá to nádherně a vana se krásně leskne a nestudí.
z IP 89.177.0.*** | 27.10.2015 17:16
Moc děkuji za krásně odvedenou práci.vyvložkování koupelnové vany.P.Strnad je velice ochotný,vstřícný a simpatický člověk. Můžu jen a jen doporučit. Udělala se mi díra ve vaně-prorezla a tímto vyvložkováním,jsem si ušetřila bourání.Nejříve si přišel vanu změřit a pak jsem čekala cca 1měsíc,protože výsledek jeho práce je supr. Můžu jen doporučit---škoda,že takových profíků není víc. Takže p.Strnad,jste supr člověk a děkuji .
z IP 109.71.213.*** | 26.10.2015 16:47
Spolehlivá firma, s prací jsme velice spokojeni, termín práce, cena - vše dodrženo. Práce provedena kvalitně, bezproblémová komunikace, všem zájemcům můžeme jen doporučit, a děkujeme panu Strnadovi za práci :-)  a přejeme hodně pracovních úspěchů a spokojených zákazníků, jako jsme my :-)
z IP 194.228.216.*** | 11.9.2015 11:41
Chtěla bych poděkovat panu Strnadovi za perfektně odvedenou práci a profesionální přístup.  Vana super bez bourání, nový odpad, úplně jiný vzhled koupelny. vřele doporučuji.
z IP 37.188.237.*** | 27.8.2015 10:46
V roce 1994 jsme udělali komplet rekonstrukci koupelny a dali novou italskou vanu, po 3 letech se udělal na promáčknutém dně rezavý flek. Od té doby jsme zkusili s vanou snad všechno, nátěry od třech firem i nabarvenou laminátovou vložku - všechno špatně , max rok až dva a pak vana vždy horší než předtím. Už jsme chystali vybourání. Pak jsme narazili na inzerát p. Hrubeše a po jeho návštěvě a ukázce vzorku jsme se rozhodli to naposledy zkusit. Po minulých zkušenostech jsme skutečně ohromeni. Masivní materiál, perfektní provedení včetně nového odpadu, výborné jednání, do puntíku dodržená smluvená cena  (která  je mimochodem 8x nižší, než nám nabízeli vybourání). Pan Hrubeš nás definitivně zbavil naší noční můry, tahle vana nás přežije, je to opravdu VANA. Moc děkujeme.
Manželé  Čížkovi Hořovice.
z IP 2a00:1028:8d1c:*** | 26.8.2015 19:12
Firmu Renovan p.Hrubeše mohu vřele doporučit. Kvalita,profesionalita,vstřícnost a ochota. Výsledek dokonalý.
z IP 82.113.55.*** | 18.8.2015 13:30
Na základě recenzí jsem si vybral tuto firmu a nelituji . Práci prováděl  p. Strnad - naprostá spokojenost s profesionálním  přístupem  a prací. Po těchto osobních zkušenostech vřele doporučuji !
z IP 88.100.29.*** | 2.4.2015 20:33
Vana v panelovém bytě byla časem zrezivělá, hledali jsme náhradu - volili jsme vyvložkování a na stránkách p. Hrubeše (spojení non stop!) jsem našel odpovídající řešení. Celá akce, od prvního kontaktu do realizace a předání díla byla profesionální, skvělá, p. Hrubeš vždy držel slovo, které dal, práce byla rychlá, kvalitní, naprosto bez problémů. Doporučuji všem, kteří mají podobný problém. Děkuji i touto cestou za velmi příjemné setkání s profesionálem i člověkem.
z IP 77.48.86.*** | 16.3.2015 13:40
Objednali jsme si zakázku u p. Strnada. Měli jsme vanu natřenou ale po 4 letech se začala loupat. Pan Strnad svou práci perfektně provedl, vše uklidil a ještě jme si užili legrace, a to k nám musel jet kus cesty. Jsme velice spokojeni. Díky.
z IP 85.70.252.*** | 5.3.2015 14:36
Měli jsme renovovanou litinovou vanu nástřikem,který nevydržel ani 8 roků.Po této době se začal nástřik odlupovat a vana začala
reznout.Když jme se dozvěděli o renovaci van firmou RENOVAN,tak jsme zvažovali,jestli do toho půjdeme nebo starou vanu vyměnit za novou.Po tel.hovoru s p.Hrubešem bylo vše jasné.Při vyvložkování bylo čisto,práce šla od ruky a vlastně nová vana je i pěkně zateplená.
Tímto chceme s manželkou ještě jednou p.Hrubešovi poděkovat za kvalitní a profesionální práci.
z IP 86.49.75.*** | 5.3.2015 13:31
Po zvážení všech možností výměny vany jsem se rozhodl pro vložkování a náhodně vybral tuto firmu. Vůbec jsem svého rozhodnutí nelitoval. Vstřícnost, naprostá časová dochvilnost a profesionální provedení práce, to charakterizuje tuto firmu a pana Hrubeše osobně. Jsem velmi spokojen a firmu vřele doporučuji. Ještě jednou  děkuji.
z IP 62.201.24.*** | 26.2.2015 18:55
Naše původní vana měla špatný sklon okrajů, a proto byla vanová vložka jediným možným řešením. Firmu RENOVAN jsem zvolil na základě jejich letité zkušenosti v tomto oboru a také s ohledem na reference zákazníků. Pravdivost pochvalných slov na jejich adresu jsem si potvrdil od samého začátku jednání s panem Strnadem, který byl velice ochotný a profesionální. Zcela bezproblémová byla i samotná realizace. Tímto bych chtěl tedy ještě jednou poděkovat za skvělé služby a všem, kteří zvažují renovaci vany tímto způsobem, doporučit volbu této firmy. Zdraví J. Šebek.
z IP 89.103.14.*** | 8.12.2014 10:39
Doporučení na pana Strnada jsem dostala od mé známé. Byla s prací a přístupem velmi spokojená. Už při zaměření vany jsem měla velmi dobrý pocit. Montáž nové vany a výměna nového umyvadla se skříňkou (včetně baterií a ostatních úprav) proběhla k absolutní spokojenosti. Za vše děkuji a pana Strnada z firmy Renovan mohu jen vřele doporučit. Jana Veselá
z IP 37.48.43.*** | 5.12.2014 22:53
Od pana Hrubeše jsme nechali pro naše nájemníky udělat již několikátou vanu a přesto mne vždy překvapí, jak se s novou bělostnou vanou koupelna promění. Všichni jsou spokojeni - rychlé,  čisté, levné a vydrží to.  Neumím si představit to všechno vybourávat. První vanu  nám dělal před 12 lety a je pořád perfektní, od té doby všechny špatné  vany v domě řešíme takto.  Ing. B. Brůha majitel nemovitostí  Praha.
z IP 213.220.249.*** | 29.11.2014 19:30
Manželka mě úporně přesvědčovala, abychom si nechali od firmy RENOVAN vyvložkovat vanu, kterou jsem nedávno natřel. Nakonec jsem podlehl argumentům o údržbě i vzhledu. Musím uznat, že měla pravdu. Vzhled je perfektní. Práce pana Hrubeše je na vysoké úrovni, vše provedeno bezchybně. Doporučuji všem, kteří chtějí opravit vanu bez vybourávání a dalších zbytečných úprav. Jsme naprosto spokojeni.
z IP 37.188.235.*** | 16.8.2014 21:19
Moje maminka si nechala udělat od pana Hrubeše vyvložkování vany a po ní ještě řada jejích známých, kteří to u ní viděli.  Nyní, když se ve stejném stavu ocitla moje vana, hledali jsme spojení na pana Hrubeše a podle Záručního listu, který maminka ještě měla jsme zjistili, že už jí má více než 17 let a vana je stále jako nová, jak když jí tam dal včera. I telefon zůstal stejný, tak jsem si to samozdřejmě objednala. Cena se ani tak moc nelišila, vzrostla jen o něco a DPH se zvedlo z 5% na 15%, ale jednání a provedení práce zůstalo naprosto špičkové. V dnešní době naprosto udivující, že něco-někdo takto funguje, kdo neviděl neuvěří. Já jsem viděla a tleskám. Žáková Vanda.
z IP 77.240.96.*** | 10.3.2014 11:45
Objednala jsem si vanu a můžu všem doporučit, vana vypadá jako nová, jsem spokojená. Pan Strnad byl velmi ochotný a oceňuji jeho čistou práci. Děkuji Rychlá
z IP 94.113.116.*** | 12.11.2013 18:54
Objednal jsem si vyvložkování vany, protože jsem vanu nejdřív nechal natřít od ,, profesionála" a výsledek byl katastrofa - zažloutlý loupající se povrch se zažranou špínou. Než došlo k realizaci můj kamarád mě šokoval, když mi řekl, že to měl a bylo to to samé jako ten můj nátěr. Přesto jsem to nechal udělat a výsledek stál za to,vana je perfektní i kamarád se byl podívat a chválou nešetřil. On měl totiž vložku z barveného laminátu a já mám akrylàtovou, které montuje firma Renovan. Pìšu jedničku a po těchto zkušenostech doporučuji tuto firmu. Vše bylo OK.
z IP 89.177.140.*** | 18.10.2013 19:55
Rádi bychom poděkovali p. Hrubešovi za perfektní práci. Vana je úžasná a hlavně jsme nemuseli nic bourat. Doporučujeme vřele dalším zákazníkům. Dáváme palec nahoru. Marhefkovi
z IP 37.188.225.*** | 16.10.2013 11:43
Vše proběhlo k naší maimální spokojenosti. Museli jsme sice čekat 4 týdny na montáž, než pro nás vanu vyrobili, ale stálo to zato. Vana je překrásná, provedení a celkový přístup firmy na 100%. Nové odpady místo starých zpatlaných, Přes původní obavy po tragické zkušenosti s nátěrem vany není co vytknout. Doporučuji  Kochan.
z IP 89.176.233.*** | 15.10.2013 15:35
Perfektní a profesionální práce. Čisté, bez bourání a nikdo nepozná, že se nejedná o novou vanu. Vřele doporučuju pro ty, kteří nehodlají kopat a nově kachličkovat. Super řešení a hlavně vše do cca 2 hodin hotovo.
z IP 37.188.230.*** | 13.8.2013 07:30
Využili jsem služeb pana Hrubeše z firmy Renovan. Přístup i práce byli naprosto profesionální. Jsme maximálně spokojeni. Vana je nádherná, niko by nepoznal, že tam ta stará zůstala. Je teploučká a skvěle se myje, ale hlavně se nic nebouralo a v bytě ani smítko. Děkuji.

Upozornění: Texty a fota na tomto webu jsou výhradním vlastnictvím autora. Použití k jakýmkoliv účelům je bez souhlasu autora  trestné dle zákona.

Copyright © 1994-2017 Václav Hrubeš. 

Novinky

  • Daoreet doloregn

    13.8.2012

    Cocktails-drink-colorful-deliciousFar far away, behind the word mountains, far from the countries.

  • Dolor sit amet

    13.8.2012

    Colorido-vidro-cocktails-beber-640x960 Far far away, behind the word mountains, far from the coun.

Kontaktujte nás

!FIRMA

Hhjhsajfhhsadf 123
Hhjhsafjhhj 123 45

E-mail: !EMAIL
Tel.: !TELEFON


Zvětšit mapu